keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Nyt lähtee!

Elikkäs juu, tämä onkin viimenen teksti mitä tänne kirjotetaan tällee lepposasti kotikoneella istuksien. Viime päivät on menny hirveässä hulinassa, että saadaan kaikki ajoissa valmiiksi ja vielä tänäänkin puuhaa on piisannut kyllä ihan rittämiin. Onneksi ekan päivän etappi ei oo niin kaukana että olis tarvinnut aivan aamusta lähteä.

Soittohommien treenailujen lisäksi ollaan tietysti (semi)ahkerasti treenattu myös tuota pyöräilyä, käyty sellasilla 10 km-35 km "ruokahalunherättelylenkeillä". Viimeiset kaksi päivää on mennyt myös pyörien superhuoltamisen parissa. Noh, ohan meillä tietty työkaluja ja paikkauskamoja mukana jos joku pieleen menee, mutta eihän meille ny niin käy!

Näillä mennään ja lujjaa


Ostettiin myös viime syksyn lopulla uusi teltta, kun edellinen oli lievästi käyttökelvoton. Tämä onkin tällänen jännä, että tässä ei oo yhtään tukikeppejä tai sellaasia, vaan tämä laitetaan kahdella narulla ja teltan voi siis pystyttään käytännössä mihin vaan, myös esim. kahden pyörän väliin mikäli puita ei oo lähimaisemissa.


On se hieno

Yritettiin myös urhoollisesti nukkua viime yö teltassa ihan tällee treenin vuoksi, mutta mm. ilmanvaihtoaukkojen löytämättömyyden vuoksi siirryttiin siinä kuuden maissa sisätiloihin sohvalle nukkumaan. (Ilmanvaihtoaukot löyty aamulla kyllä.)
Viihtyisää hmmm.




Ostettiin myös uudet makuupussit ja itsestään täyttyvät patjat. Kyllä ny kelepaa.

Tänään ollaanki sitte siivottu ja pakattu ja tossa noin tunnin päästä olis lähdön hetki sitten käsillä.
Ennen

Jälkeen


Tästä tää nyt lähtee! Päivittelemme blogia aina silloin kun on sille hyvä hetki. Kuvanlaatu tulee myöskin huononemaan roimasti, koska kännykkäkamera. Tehtiin myös tuonne sivupalkkiin pieni kysely katusoittoon ja oppariimme liittyen, vastailkaahan ihmeessä! :)

See you!!!

- Niko ja Noora

2 kommenttia:

  1. Mistä toi teltta on ostettu? 8D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taispa olla Ideaparkin Budget Sportista. Siitä erinomainen, että se on tosi kevyt Jee!

      Poista