torstai 17. heinäkuuta 2014

Ylivieska Rock-city!

Helou helou! Kuuman kosteat kelit ovat hyväilleet matkaajien mieliä jo muutaman päivän ajan ja moraali oli korkea jatkaa kohti Toholampea, johon oli tarkoitus majoittua.


  Toholammen citymeijeri

Toholammelle päästyämme totesimme että kello on kahdeksan lauantai-iltana ja täällä ei ole ristin sielua. Meillä oli hyvä draivi polkea ja päätimme jatkaa vielä 20 km Sieviin asti ja etsiä sieltä baari, jossa voi katsoa illan pronssiottelun.


Poljinmme lähes satasta sieviin, ja hei, Pohjois-Pohjanmaa!!!

Sievin paikallinen, hyvä meininki - paska DJ

Villenranta

Suuren pettymyksen (Bra 1 - Ned 3) jälkeen löysimme paikallisten opastamana hienon pikkulammen, jonka ääreen oli hyvä leiriytyä ja saada hyvät unet.... Ellei Mopojonnet olis jaksanut pärräillä ympäri rantaa kello viiteen asti yöllä.

Aamulla fiilis oli korkealla vaikka yö olikin huonosti nukuttu, koska seuraavan yön saisimme nukkua ihka oikeassa sängyssä. Lähdimme pyöräilemään kohti Ylivieskaa aamupalan jälkeen ja matka sujui joutuisasti, koska matkaa oli rapiat 25km, eli melkein lepopäivä siis :)

Ylivieskassa meitä odotti matkan paras kohtelu. Huippumukavan ystävämme Anssin perhe osoittautui vieraanvaraiseksi vailla vertaa. Pääsimme heti saunaan ja sen jälkeen lähdimmekin Ylivieskan kierrokselle Anssin aarrekartan saattelemina. Illalla päätimme kaapata keittiön kiitokseksi kaikesta ihanasta kohtelusta ja loppuilta menikin kreikkalaisissa ja Mm- finaalitunnelmissa

Myllyranta oli Ylivieskan kauneimpia paikkoja.



Pahaa persikka-jalopenojätskiä! Not!

Hyvin nukutun yön ja melkoisen aamupalan jälkeen kävimme keskustassa katusoittamassa ja jatkoimme matkaa kohti Vihantia ja ehdimme Oulaisiin lounastauolle juuri ennen kaatosateen alkua.

Storm is coming...








Oulainen-city!! Ruokaa, lepoa ja matka jatkuu!

- Niko

3 kommenttia: