maanantai 14. heinäkuuta 2014

Fiksausta & fiulumusiikkia

Jatketaanpas nyt sitten tuosta Nikon mystisestä lopetuksesta. Eli tosiaan Vimpelissä huomattiin, että Nikon pyörän takarengas vemppas suhteellisen reippaasti. Ja siis loppujen lopuksi koko pyörällä ei pystynyt polkea. Käveltiin sitte Vimpelin keskustasta muutama kilometri ja yritettiin löytää uimaranta yöpaikaksi. Löydettiin joku kämänen (vissiin veneille tarkoitettu) kivinen ranta ja pistettiin siihen leiri pystyyn. Siinä sitte yritettiin kattoa sitä pyörää, että josko se olis kotikonstein korjattavissa.


No ei ollu.


Ja veikatkaapa löytyykö Vimpelistä pyöräkorjaamoa... Nii. Yritettiin siinä sitten saada unta ja pohtia että mites tästä eteenpäin.



Huomenta melkein nukuttiin öööörr


Löydettiin sitten ystävämme internetin avulla, että Vimpelissä on Sportia! Myyjällä itsellä tosin ei ollut sopivaa pyörää, mutta hän soitti sitten jollekin kaverilleen, joka toi oman vanhan pyöränsä ja vaihtoi meille takapyörän. Jee! Hetkellisen toivottomuuden jälkeen toivo eli taas! Ja lämmin kiitos Vimpelin Sportialle ja hänen kaverilleen, ei jouduttukaan kääntymään kotiin.


Ja sitten, aaaa, katusoittamaan!!! Vimpelissä oli just sopivasti pikku markkinat ja koko kylä oli liikenteessä. Fiilikset oli huipussaan ja rahaa tuli huimasti. Oli oikeesti tosi kivaa ja ihmiset vaikutti pääasiallisesti tykkäävän. Plus meistä tehtiin kuulutus.







Pesispulla

Jeps, sitte puhelinten latausten jäläkeen matka jatkui. Kohti Kaustista!


Hihi

Tie oli semihuonossa kunnossa, mutta kyllä siinä eteen päin pääsi. Paarmoja, niitä piisas...


Lounastauko Patanassa

Maalaismaisemaa on hyvä polokee

Räyringin kylässä on Sale ja pankki, meno on kova, käytiin siä uimassaki

Ei kyllä ajettu ihan satasta

Päästiin sit illalla kasin pintaan Kaustisille ja sielähän oli ihan täys bileet päällä koska kansanmusafestarit. Pyörittiin hetki kaupungissa ja todettiin, että joka ikisessä metsäpläntissä lukee, että leiriytyminen kielletty.

Mentiin sitte leirintäalueelle bileväen keskelle.


Pikkuinen teltta isojen pahojen asuntoautojen keskellä

No, päästiinpähän oikeeseen suihkuun. 

Aamu lähti käyntiin Kaustisilla semikankeasti ja molemmilla oli vähän nuhanen olo (liekö Lappajärven sinilevät syynä). Mut nukuttiin hyvin!!


Aamupalapiknik


Laitettiin kamat kasaan ja mentiin etsimään soittopaikkaa, todettiin, että kaikilla on krapula koska ihmisiä oli aika vähän liikenteessä.


Fiulisteja

Soittopaikkan löytäminen osoittautu aika hankalaksi, koska ihmiset oli aika pitkälti pakkautunut festarialueelle. Siellä soittaminen taas olis ollut vähän tyhmää kun siellä oli tarjontaa jo ihan riittävästi.

Mentiin sit soittaan kävelykadun viereen nurmikolle. Ohikulkijoita oli aika vähän mutta meillä oli kivaa! 

Mutta niin, matkan on jatkuttava...





- Noora

Ps. Lisättiin Teresa meidän blogin tekniikkavastaavaksi. Kiitos Teresa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti